ALL THE FLOWERS

OF ALL THE TOMORROWS

ARE IN THE SEEDS

OF TODAY

NIEUW: Stoel Yoga!

Dit is een yogavorm die mensen met een beperking of mensen op oudere leeftijd ondersteunt bij het beoefenen van yoga. De yogahoudingen worden op en rondom een stoel uitgeoefend. Nieuwsgierig vraag na de mogelijkheden en vul het contactformulier beneden aan de pagina in.

CADEAU
RUST

 

CADEAU
Voor yoga hoef je niet lenig, dun of spiritueel te zijn. Zie yoga als een cadeau voor jezelf. Even de automatische piloot uitschakelen en de aandacht naar binnen brengen, leren zien wat echt belangrijk is. Slank of vol, stijf of lenig, jong of oud. Het gaat bij yoga om zelfacceptatie, om jezelf te presenteren in het moment en de kracht te vinden om van daaruit te handelen.

RUST
Yoga is een proces van bewust worden en bewust zijn. Je gaat ermee op zoek naar de balans tussen te veel en te weinig, tussen inspanning en ontspanning, in- en uitademen, doen en niet doen.
Doordat je lichamelijke asana’s (oefeningen) combineert met ademhalingsoefeningen, kom je beter in verbinding met je lichaam. Indringers zoals spanning, ongemak en stress pik je gauwer op, en stoot je makkelijker af. Niet alleen op de mat, maar ook daarbuiten. Yoga maakt je sterker, fysiek én emotioneel.

TARIEVEN

TARIEVEN
Eerste yogales | 15 euro proefles
Maandabonnement voor volwassenen | 41 euro
Yogalessismore hanteert een eenmalig inschrijfkosten van 25 euro

Je kiest binnen Yogalessismore voor een vaste dag en tijdstip per week, aangezien er
beperkt plek is (7 yogamatten). Er is altijd een mogelijkheid om een les in te halen op een andere dag en tijdstip. Ga naar rooster voor meer informatie.

Doe mee met een GRATIS proefles! Vul het contactformulier in en vraag na de mogelijkheden.

TARIEVEN

CONTACTFORMULIER

Vul alle gegevens in. Je ontvangt van ons een mailbericht ter bevestiging van je ingezonden contactformulier. Heb je na 48 uur geen reactie van ons ontvangen, is er mogelijk iets misgegaan. Contacteer ons dan aub opnieuw via Louke@yogalessismore.nl

Tijdens schoolvakanties is mijn yogastudio minder bereikbaar, hierdoor kan er vertraging oplopen met betrekking tot je vraagstelling.

*

*

*

Reload Captcha